lørdag den 23. april 2011

work work work...

Jeg arbejder 2 steder. Byens lokale boghandler og en café tæt på slottet, der hedder "under kronen".
Alt arbejde er slavearbejde, der bare skal gøres, og derefter er fortjenelsen der! Det ene sted i cold cash.
men jeg nyder faktisk at arbejde. Mere end jeg egentlig tror jeg har godt af, men det er da også forståeligt, når jeg har sådan nogle nice jobs!


  • I boghandleren er jeg en blæksprutte.. Jeg støvsuger, vasker op, oplagre og den slags, men det er cool! Fordi hele arbejdsdagen er så rolig og chill'on. Jeg får en krone i minutet, altså 60 i timen. Og der er det jo lidt nice at vide, man får penge for at stå og drikke eller snakke. hehe - så det nyder jeg! 
  • På under kronen er jeg tjener eller arbejder ved isen. Der er det her lille "skur" som vi kalder det, hvor der sælges is - og der ELSKER jeg at være. Fordi når du har betjent en kunde, går de.. Du skal ikke til at lave drikkevarer eller komme med deres bestilling - når de har fået deres is, skrider de. Når jeg er tjener derinde "i caféen" er det her i sommerperioden vildt stressende! Sidst og første gang jeg prøvede det, havde jeg bare lyst til at låse mig inde på toilettet, græde og ringe til min mor.. åå ja, så slemt var det. Men jeg nyder det, når der ikke er særlig mange mennesker. Jeg føler mig voksen, sofistikeret og smart, fordi jeg kan finde ud af det. Men der er ikke noget bedre end at stå ude ved isen i denne varme tid - desuden siger Simon (ejeren) ikke noget til man snupper en lille softice. Faktisk siger han at medmindre det er noget han skal lave (mad) skal vi bare tage det - virkelig nice.

Her er jeg igang med at lave en softice, til min gudfar; fotografen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar